Monday, January 3, 2011

Kisah Benar..!!

Assalamualaikum....aku ade cite HOT ntok pare reader and follower sekelian..jeng jeng jeng

kisah ni terjadi di PENJARA MARANG,baru disebarkan kerana dibenarkan untuk bagi tahu orang ramai sebagai pengajaran.sebelum hukuman mati dijalankan,ade satu bilik TERAKHIR dimana orang yang akan di hukum gantung pade esoknye akan tinggal di bilik itu.ramai warden warden penjara mendengar bunyi bunyi aneh seperti bunyi orang nanges,menjerit dan macam macam lagi.ni kerana pesalah tu menyesal atas perbuatannye sendiri..tiada sape berani ke bilik tu..1 hari,ade sorang warden kena bertugas malam dengan bilik TERAKHIR  tu,dia ternampak kucing hitam menembusi dinding bilik tu.......

seterusnye,dia memberani kan diri melihat bilik tu dan masuk ke bilik tu,tiba tiba bilik tu bertukar menjadi GUA,
alangkah terkejutnye dia melihat banyak harta,dia terus mengaut harta itu,selepas itu,ade 1 suara bercakap " heii manusia,harta tu bukan ko punya tapi AHMAD ALBAB yang punyer".....then.....ha ha ha terime kasih kerana khusyuk membaca..!!!

hahah demm tol kan,,ade sowang kawan aku ni yang send mesej ni kat ku,punye la khsyuk abes aku bace skali hampehhh je.bangang arhh..


cam ni la BILIK TERAKHIR tu...demm3


dibenarkan copy paste coz aku copy text aku dapat je nim..wahahaha
XOXO

7 comments:

  1. ahmad albab punya rupanya!! ingatkan Man Belon pnya!!! wkaka
    cish!!!!! aku trkena!!!!!

    ReplyDelete
  2. haha cool bro
    ak pn kne gk :)

    ReplyDelete
  3. ceh ! hahahaammmpeh sungguh ! bersemangat je bace... huhu

    ReplyDelete
  4. terkena sy duk kusyuk bace bnde ni...
    harun din btol!!!..hahaha

    ReplyDelete
  5. haha tekena ehh
    alala ciannye...pdam muke!
    gyahahahah

    ReplyDelete
  6. x baik tw,,pdan kn muke kite..(>_<)
    huhuhuh...
    x pe,,ade ubi ade batas lain hari sy balas..
    huh!!!!...agagagagagagag...

    ReplyDelete

you say